Skip to content

Tilaa halvat lennot netistä

Halpoja lentoja etsiessä internet on ehdoton kumppani. Monet lentoyhtiöt tarjoavat hyviä hintoja netin kautta varaaville lomalaisille ja matkaajille. Netin kautta varaaminen on myös synnyttänyt monia halpalentoyhtiöitä, koska kulurakenteet ovat edukkaat, kun työvoimaa ei tarvita niin paljon. Netin kautta löydetyt halvat lennot voi helposti ja nopeasti varata juuri sitä kautta mistä ne halvimmalla saa.

Vaikka halpa lento kuulostaa houkuttelevalta vaihtoehdolta, kannattaa muistaa että näistä matkoista on karsittu kaikki ylimääräinen ja turha pois. Ennen melkein jokaisella lennolla sai lentolipun hinnalla ainakin aterian ja joskus jopa juomia ja alkoholia. Nykyään halvat lennot hinnat ovat laskeneet niin paljon, että säästöjä näille halvoille lennoille on haettu juurikin kaikista näistä etuuksista, jotka ennen ovat kuuluneet lennot hintaan. Enää ei näe ilmaisia aterioita ja juomia lennoilla, vaan kaikki lennon aikana nautitut juomat ja ruuat täytyy hankkia erikseen. Monille tämä kuitenkin käy hyvin, koska näissä ostoksissa säätää hyvin, kun etsii halvinta lentoa matkustamiseen.

Myös lomalennoilla ja lomalentoyhtiöiltä voi varata nykyään pelkkiä lentoja matkakohteisiin. Monissa maissa hotellin saaminen ei ole ongelma ja monilla voi olla hotelli tai loma-asunto varattuna erikseen lomapaikasta toisesta palvelusta kuin mistä lennot varaa. Joskus matkayhtiöillä voi olla oman hotellinsa kaikki paikat varattuna ja lennoilla on vielä tyhjiä paikkoja. Tällöin yhtiö voi hyvin myydä loput paikat lomalentokoneesta pelkkinä lentoina ilman erillistä hotellivarausta samasta matkayhtiöstä. Käy siis tarkistamassa myös matkayhtiöiden halvat lennot ja voit löytää hyviä hintoja pelkistä lennoista.

Categories: halvat lennot.

Tags: , , , ,

Comment Feed

No Responses (yet)Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.