Skip to content

Lennot Espanja

Monet suomalaiset suuntaavat lomalle Espanjan auringon alle. Manner-Espanjassa on useita loistavia lomakohteita ja lisäksi ovat tietysti Baleaarien saaret sekä Kanarian saaret. Manner-Espanjassa usein halutaan lomailla Costa del Solilla tai Costa Blancalla. Costa del Solin suosituimmat lomakohteet ovat Marbella, Torremolinos, Fuengirola ja Benalmadena. Kun haluaa lomalle näihin kohteisiin, niin kannattaa valita lento Malagaan. Costa Blancalla on monia suosittuja lomakohteita, joita ovat muun muassa Alicante, Benidorm ja Torrevieja. Näissä lomaillessaan kannattaa myös valita lentokohteeksi Malaga. Barcelonaan kannattaa lentää jos lomailee siellä tai sitten Costa Bravalla, jossa sijaitsee muun muassa kaunis rantakohde Salou. Madrid on upea paikka itsessään, sillä on tarjolla vilkasta espanjalaista pääkaupunkielämää.

Espanjan kolme suosituinta lentokenttää lomailun kannalta ovat Madrid MAD, Barcelona BCN ja Malaga AGP. Niihin kaikkiin lennetään Helsingistä päivittäin. Espanjaan on usein tarjolla halpoja lentoja, mutta kannattaa muistaa, että lentomatka on suhteellisen pitkä, joten puoli-ilmaiseksi ei Espanjaan lentoja ole tarjolla. Helsingistä pääsee Espanjaan suorilla lennoilla Blue1:lla, Finnairilla ja Air Finlandilla. Lisäksi tarjolla on paljon eri lentovaihtoehtoja, joissa lennetään jonkin toisen Euroopan kaupungin kautta. Esimerkiksi SAS lentää Tukholman tai Kööpenhaminan kautta ja Lufthansa Frankfurtin tai Munchenin kautta.

Kannattaa vertailla hintoja Espanjan lennoissa, niin saa varmimmin kaikkein halvimman lennon Espanjaan. On erinomaista jos omien matkasuunnitelmien aikatauluissa on vähän joustonvaraa, niin pystyy sitten valitsemaan sen kaikkein halvimman lentovaihtoehdon.

Categories: halvat lennot.

Tags: , ,

Comment Feed

No Responses (yet)Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.