Skip to content

Halvat lennot Wien

Wien on suosittu viikonloppulomakohde varsinkin pariskuntien keskuudessa. Wien sijaitsee suhteellisen lähellä ja siellä on todella kaunista. Wienin arkkitehtuuri, ihana tunnelma ja historialliset rakennukset ilahduttavat matkailijaa. Wienissä voi nauttia hyvästä ruoasta, kauniista ympäristöstä ja vaikka hyvästä musiikista. Wienin suosituimpia nähtävyyksiä ovat Hofburgin linna sekä upea vanhakaupunki.

Wieniin pääsee Helsingistä suoralla lennolla tai sitten vaihdolla jonkin toisen kaupungin kautta. Vaihdollisella lennollakaan matka ei välttämättä pitene kuin noin yhden tunnin. Wieniin pääsee Helsingistä muun muassa Blue1:lla, Finnairilla, Lufthansalla ja Air Balticilla. Kun etsii halvinta lentoa Wieniin, niin hintavertailu eri yhtiöiden välillä kannattaa. Lentolipun hinta riippuu hyvin paljon siitä, että minkä kaupungin kautta lennetään. Myös lähtöpäivä ja lähtöaika vaikuttavat matkan hintaan. Jos pystyy varaamaan lentonsa Wieniin jo hyvissä ajoin, niin on parhaimmat mahdollisuudet saada hyvin halpa lento. Joskus myöskin viime hetken lentopaikkoja alennetaan hyvin edullisiksi.

Wienin lentokenttä, VIE, sijaitsee parinkymmenen kilometrin päässä Wienin keskustasta ja sinne on hyvät julkiset kulkuyhteydet.

Categories: halvat lennot.

Tags: , , ,

Comment Feed

No Responses (yet)Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.