Skip to content

Halvat lennot Tukholma

 

Tukholmaan pääsee Helsingistä nopeasti lentämällä. Lentomatka kestää vain tunnin ja olet jo perillä Ruotsissa. Helsingin ja Tukholman välillä lentää jatkuvasti melkein non stoppina lentoja. Lennot ovat yleensä hyvin halpoja, maksu saattaa olla vain muutaman kympin. Toki jos haluaa matkustaa juuri sinä kaikkein suosituimpana ajankohtana, esimerkiksi maanantai-aamuna noin kello 7 – 9 tai iltapäivällä kello 16-17, niin matka saattaa maksaa jopa satasia. Jos on lomamatkalla Tukholmaan, niin oma lento kannattaa ajoittaa ruuhka-aikojen ulkopuolelle, kun työmatkaliikennettä ei ole. Vertailu kannattaa, varsinkin jos omat aikataulut ovat joustavat.

Tukholmaan lennetään joko työn tai vapaa-ajan merkeissä. Lomakohteena Tukholma on loistava, sillä se sijaitsee niin lähellä, mutta siellä on vaikka mitä tekemistä ja nähtävää. Tukholman kauniit puistot, ostosmahdollisuudet, katukahvilat ja vilkas kaupunkikulttuuri houkuttelevat matkailijoita viihtymään. Lapsiperheille Tukholma tarjoaa tekemistä moneksi päiväksi eläinpuistoineen ja huvipuistoineen. Tukholmasta voi toki lähteä tutustumaan Ruotsiin hieman laajemminkin. Ruotsissa on todella hyvät juna- ja bussiverkostot läpi maan. Hyvin suosittua on sellainen lomailutapa, jossa Tukholmaan lennetään ja takaisin tullaan sitten laivalla, jolloin samalla reissulla saa nauttia myös virkistävästä merimatkasta.

Tukholman suurin lentokenttä on Arlanda ARN ja sinne lentää suurin osa lennoista. Arlanda sijaitsee vain parinkymmenen minuutin junamatkan päässä Tukholman keskustasta. Paikallisbussilla välimatka taittuu noin 40 minuutissa. Arlandan lentokenttä on melko ruuhkainen varsinkin aamuisin, kun monet suomalaisetkin matkailijat lentävät ensin sinne ja jatkavat siitä sitten edelleen mannerten välisellä lennolla.

Helsingistä Tukholmaan pääsee SAS:lla, Blue 1:lla ja Finnairilla.

Categories: halvat lennot.

Tags: , , , ,

Comment Feed

No Responses (yet)Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.