Skip to content

Halvat lennot Rooma

 

Rooma on Italian upea ja rakastettu pääkaupunki. Se kerää matkailijoita kesäkaudella ympäri maailmaa ja on todella suosittu kohde. Rooma elää matkailijoista ja tarjoaa heille paljon nähtävää. Historiallisen Rooman nähtävyydet, kuten Colosseum ja Panthenonin temppeli, ovat tunnettuja kaikkialla maailmassa. Roomaan matkustetaan usein pidennetyksi viikonlopuksi, mutta näkemistä siellä riittäisi useaksi viikoksikin. Kaupunkikuva on ihastuttava ja myös ruokakulttuuri valloittaa. Roomalaiset ihmiset ovat hämmästyttävän muodikkaita ja myös ystävällisiä. Roomasta on helppoa lähteä lomailemaan myös muualle Italiaan. Rooman lähistöllä on esimerkiksi monta suosittua rantalomakohdetta, joihin pääsee todella helposti ja edullisesti paikallisjunalla.

Roomaan lennetään Helsingistä usein, varsinkin kesäkaudella, koska Rooma on niin suosittu. Sinne on tarjolla usein halpoja lentoja. Kesäisin Roomaan pääsee Helsingistä suoralla lennolla useasti päivässä. Sinne pääsee hyvin nopeasti myös vaihdollisella lennolla jonkin toisen Euroopan kaupungin kautta. Kannattaa verrata hintoja eri lentoyhtiöiden kesken Rooman lennoissa, niin varmistaa että saa Roomaan kaikkein halvimmat lennot. Lentojen hinnat vaihtelevat myös päivittäin. Usein alkuviikon lennot ovat edullisempia kuin torstain tai perjantain lennot, tämä toki riippuu aina myös kysynnästä. Jos lentokone ei ole täynnä kun lähtöpäivä lähestyy, niin hintoja lasketaan. Ja myös päinvastoin, jos lento on melkein täynnä, niin jäljelle jäävistä paikoista voidaan pyytää korkeampi hinta. Roomaan pääsee Helsingistä suoralla lennolla muun muassa Blue1:lla ja Finnairilla.

Rooman päälentokenttä Fiumicino FCO (Leonardo da Vincin kenttä) sijaitsee reilun 30 kilometrin päässä Rooman keskustasta ja sinne on hyvät yhteydet sekä junalla että bussilla. Ciampinon, CIA, pienempi lentokenttä sijaitsee lähempänä keskustaa, noin 15 kilometrin päässä ja sitä käyttävät myös jotkin lentoyhtiöt.

Categories: halvat lennot.

Tags: , , ,

Comment Feed

No Responses (yet)Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.