Skip to content

Halvat lennot Praha

 

Praha on Tsekkien upea pääkaupunki, jonka vetonaulana ovat sen kulttuuri sekä kiehtova kaupunkielämä. Prahassa on kaunista ja siellä on monia historiallisia nähtävyyksiä. Kaarlensilta lienee Prahan tunnetuin nähtävyys. Se on upea silta, joka kuhisee taiteilijoita ja ihmisiä. Sillan alla kulkee kuuluisa Vltava joki, joka jakaa kaupungin kahtia. Toinen kohde, jossa jokainen Prahan matkailija käy, on Vaclav-aukio ja aukiolla oleva kello, joka on todella upea nähtävyys. Tasatunnein kellolle ilmaantuu suuri joukko turisteja katsomaan kellon näytelmää, sitä mitä tapahtuu kun isoviisari nousee ylös. Praha on myös kuuluisa tsekkiläistä olutta tarjoavista oluttuvistaan sekä ihastuttavista kellariravintoloista. Hintataso Tsekeissä on vielä suhteellisen alhainen, joten ravintoloissa voi herkutella huoletta.

Prahaan on Helsingistä melko lyhyt lentomatka ja sinne on usein tarjolla halpoja lentoja. Prahaan pääsee Helsingistä suoralla lennolla sekä myös lennolla jonkun toisen kaupungin kautta. Hintavertailu kannattaa, sillä joinain päivinä Prahan lennot ovat huomattavasti kalliimmat kuin toisina päivinä. Kun pystyy hieman joustamaan omissa lähtöpäivissään sekä näkee hieman vaivaa lentojen vertailussa, niin voi säästää kymmeniä tai jopa satoja euroja lentolippujen hinnoissa. Suora lento Helsingistä ei useinkaan ole kaikkein halvin vaihtoehto.

Prahan kansainvälinen lentokenttä, PRG, sijaitsee parinkymmenen minuutin taksimatkan päässä Prahan keskustasta. Matka taittuu paikallisbussillakin vajaassa tunnissa. Prahan kenttä on todella suosittu ja siitä voi myös jatkaa helposti muille Euroopan lentokentille.

Categories: halvat lennot.

Tags: , , ,

Comment Feed

No Responses (yet)Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.