Skip to content

Halvat lennot Pariisi

 

Halvimmat lennot Pariisiin löydät tämän sivun kautta. Useat halpalentoyhtiöt lentävät Pariisiin ja sinne saa erittäin halpoja lentoja. Pariisin päälentokenttä on Charles de Gaullen (CDG) lentokenttä, mutta jotkin halpalentoyhtiöt käyttävät myös Beauvais-Tillen lentokenttää, joka sijaitsee noin 90 kilometrin päässä Pariisin keskustasta.

Ranska ja Pariisi ovat olleet vuodesta toiseen maailman suosituimpia matkailukohteita. Pariisi on muodin pääkaupunki sekä romantiikan pääkaupunki. Pariisissa voi nauttia mukavasta lomasta ja katsella Pariisin maailmankuuluja nähtävyyksiä. Jokaisen täytyisi ainakin kerran elämässään nähdä Eiffel-torni livenä. Pariisissa on myös monia muita tärkeitä nähtävyyksiä, kuten Champs Elysee, Riemukaari ja Seine-joki. Pariisin ravintolat ovat myös vertaansa vailla. Pariisissa pääsee nauttimaan ranskan keittiön herkuista ja hyvistä ranskalaisista viineissä kauniissa ympäristössä. Pariisin voivat matkustaa niin nuoret kuin vanhatkin, niin pariskunnat kuin perheetkin. Pariisi on vienyt monen matkailijan sydämen ja moni rakastuu Pariisiin ikiajoiksi.

Pariisiin voi lentää suoralla lennolla Helsingistä, mutta joskus lentomatka tulee jopa halvemmaksi jonkin toisen kaupungin kautta. Jos lähtöpäivässä on joustonvaraa, niin on helppoa saada Pariisiin todella halpa lento.

Pariisiin tarjoaa halpoja lentoja muun muassa seuraavat yritykset

Pariisin lennot

Blue1

Finnair

SuperSaver

Ebookers

Travellink

Categories: halvat lennot.

Tags: , , ,

Comment Feed

No Responses (yet)Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.