Skip to content

Halvat lennot New York

 

New York on upea. New York elää 24 tuntia vuorokaudessa ja tarjoaa upeita elämyksiä matkailijoille. New York on kulttuurien sulatusuuni ja on uskomatonta, että samassa kaupungissa voi nähdä niin monta kulttuurisesti erilaista kaupunginosaa. On Manhattan, Chinatown ja Little Italy ja kaikissa näissä erilaiset ihmiset. New Yorkissa tapahtuu paljon ja siellä on paljon nähtävyyksiä. Jokaisen täytyisi ainakin kerran elämässään päästä käymään New Yorkissa ja tuntemaan sen tunnelma.

New Yorkiin on usein tarjolla melko halpoja lentoja suhteessa pitkään matkaan nähden. Sinne on myös usein tarjolla erilaisia lentotarjouksia, kun varaa lennon tarpeeksi ajoissa. Suomesta pääsee New Yorkiin Finnairin suoralla lennolla, SAS:lla Tukholman tai Kööpenhaminan kautta tai Lufthansalla Frankfurtin kautta. New Yorkiin voi lentää myös British Airwaysin lennolla Lontoosta, Brysselin kautta tai jonkin muun suuren Euroopan kaupungin kautta. Suoralla lennolla Helsingistä New Yorkiin matka vie vain 8 tuntia.

New Yorkin lennoissa hintavertailu kannattaa. Kannattaa katsoa lentojen hinnat, jos mahdollista, useiden peräkkäisten päivien ajalta. Hinnoissa on usein suuria eroja. Näin varmistaa sen, että saa varmasti kaikkein halvimmat lennot New Yorkiin, eikä maksa lennoistaan liikaa, jollei ole pakko.

New Yorkissa on kaksi päälentokenttää, joille kansainväliset lennot laskeutuvat. Niiden lisäksi on vielä pienempiä kansallisia lentokenttiä. Newarkin lentokenttä EWR ja John F Kennedyn lentokenttä JFK ovat todella vilkkaasti liikennöityjä, joten kannattaa huomioida se matkasuunnitelmissaan. Lisäksi maahantulomuodollisuuksissa kestää kauan ja jonot ovat todella pitkät riippumatta siitä mihin aikaan New Yorkiin matkustaa.

Categories: halvat lennot.

Tags: , , ,

Comment Feed

No Responses (yet)Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.