Skip to content

Halvat lennot Malaga

 

Malaga on erittäin suosittu suomalaisten lentokohde. Moni suomalainen omistaa nimittäin kakkosasunnon Costa del Solilla tai haluaa muuten vain lomailla siellä. Erityisesti Los Pacos on suomalaisten suosima talvehtimiskohde. Malagan ympäristössä sijaitsee moni erittäin suosittu lomakohde, joihin pääsee vain lentämällä Malagaan. Niitä ovat muun muassa Torremolinos, Fuengirola, Marbella ja Benalmadena. Jotkut matkailijat lomailevat myös Malagan kaupungissa. Malaga on hyvin kulturelli paikka ja siellä on varsin ihana tunnelma, se on erityisesti taiteen ystävien lempipaikka, sillä se on Pablo Picasson kaupunki.

Malagaan saa usein halpoja lentoja, sillä niin moni lentoyhtiö operoi sinne. Malagaan voi lentää Suomesta joko suoralla lennolla tai sitten välilaskun kautta. Malagaan on usein saatavilla hyviä lentotarjouksia, joten kannattaa tehdä hintavertailua ennen lennon varaamista. Malagan lentokentän tunnus lentoyhtiöiden varausjärjestelmissä on AGP. Kannattaa ottaa hintavertailuun mukaan myös sellainen vaihtoehto, että lentää ensin Barcelonaan tai Madridiin ja ottaa siitä espanjan sisäisen lennon Malagaan. Näin lennot voivat tulla yllättävänkin halvaksi. Barcelonaan pääsee todella edullisesti Suomesta muun muassa Blue1:lla ja Espanjan sisäiset lennot ovat todella edullisia.

Edullisimman lentohinnan Malagaan voi saada silloin, kun lentopäivällä ei ole itselle niin suurta merkitystä. Kun on joustonvaraa omissa aikatauluissaan, niin voi valita sen kaikkein halvimman lennon Malagaan.

Categories: halvat lennot.

Tags: , , , ,

Comment Feed

No Responses (yet)Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.