Skip to content

Halvat lennot Istanbul

 

Istanbul on Turkin suurin kaupunki ja myös suosittu kaupunkilomakohde. Istanbulissa on yli 10 miljoonaa asukasta ja siellä on paljon nähtävää. Istanbul on Turkin taiteen ja kulttuurin keskus, joka tarjoaa omaleimaista itämaista kulttuuria ja unohtumattoman loman kävijöilleen. Turkki on viehättävä sekoitus itää ja länttä ja vanhaa aikaa sekä nykyaikaa. Istanbulissa on paljon moskeijoja sekä basaareja, joista shoppailijat voivat tehdä hurjia löytöjä. Hagia Sofian moskeija sekä Sininen Moskeija ovat Istanbulin tunnetuimpia nähtävyyksiä. Istanbul sopii myös erinomaisesti tukikohdaksi Turkin maaseutuun tutustumiselle. Siellä on paljon näkemisen arvoisia pieniä kaupunkeja ja kyliä, joissa Turkin perinteinen elämänmeno on läsnä.

Istanbuliin on harvoin todella halpoja lentoja tarjolla, sillä sinne on kohtalaisen pitkä lentomatka ja sinne lennetään hieman harvemmin kuin kaikkein suosituimpiin kaupunkeihin. Suomesta pääsee helpoiten Istanbuliin lennolla, jossa täytyy vaihtaa konetta jossain Euroopan kaupungissa. Suoria lentoja lennetään aika harvoin. Istanbulin lennoissa hintavertailu kannattaa, sillä hinnoissa saattaa olla suuriakin eroja. Istanbuliin voi lentää Helsingistä esimerkiksi Blue1:lla, SAS:lla, Finnairilla, Air Balticilla, Lufthansalla tai Malevilla.

Istanbulin lentokenttä Ataturk , IST, on noin kymmenen kilometrin päässä Istanbulin keskustasta. Lentokentältä on hyvät julkiset bussiyhteydet suoraan keskustaan. Lisäksi lähellä Istanbulia on pienehkö lentokenttä, Sabiha Gökcen International, eli SAW , jota useat halpalentoyhtiöt käyttävät, koska sen käyttö on edullisempaa kuin päälentokentän käyttö.

Categories: halvat lennot.

Tags: , , ,

Comment Feed

No Responses (yet)Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.