Skip to content

Halvat lennot Hongkong

 

Hongkong on eksoottinen paikka meille suomalaisille. Hongkong on Kiinan kansantasavallan erityishallintoalue, jossa näkyy vahvasti Kiinan kulttuuri, mutta myös brittiläinen kulttuuri. Brittiläiset vaikutteet ovat peräisin 1990-luvulta, jolloin Hongkong oli Iso-Britannian siirtomaa vuoteen 1997 saakka. Hongkongissa on upeita pilvenpiirtäjiä, neonvaloja, paljon ihmisiä ja vilinää. Kiinalainen ruoka on tutustumisen arvoista ja maistuu paikan päällä aivan erilaiselta, kuin mihin on tottunut.

Hongkongiin on pitkä välimatka, joten sinne ei ole kovin halpoja lentoja tarjolla. Kuitenkin Hongkongiin lentäessä kannattaa vertailla eri lentoyhtiöiden hintoja, sillä hinnoilla on suuri hajonta riippuen siitä, että minkä kaupungin kautta lentää ja minä viikonpäivänä lento on. Finnair lentää Helsingistä myös suoria lentoja Hongkongiin, mutta ne eivät useinkaan ole niitä kaikkein halvimpia vaihtoehtoja, vaan päinvastoin. Jos saa lennon Hongkongiin alle 500 eurolla, niin se on jo todella edullinen lento.

Hongkongin kansainvälinen lentokenttä, HKG, on eräs maailman vilkkaimmin liikennöidyistä lentokentistä. Lentokentältä pääsee Hongkongin keskustaan kätevästi metrolla.

Categories: halvat lennot.

Tags: , ,

Comment Feed

No Responses (yet)Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.