Skip to content

Halvat lennot Budapest

Budapest on kaunis lomakaupunki, jota usein Tonavan kaunottareksikin kutsutaan. Tonavan joki virtaa Budapestin kaupungin läpi ja jakaa kaupungin kahteen osaan läntiseen Budaan ja itäiseen Pestiin. Budapestissä on paljon nähtävyyksiä ja erilaisia kulttuuritapahtumia. Kaupunkikuva on todella monipuolinen ja katukahviloissa ja puistoissa on mukavaa istuskella ja nauttia kauniista Budapestistä. Budapestiin matkustavat kaikenikäiset matkailijat, sen näkeminen kiinnostaa niin nuoria kuin vanhojakin.

Lentojen vertailu reitillä Helsinki – Budapest kannattaa, sillä hintaerot voivat eri lentoyhtiöiden ja lähtöpäivien välillä olla yllättävänkin suuria. Välillä on tarjolla halpoja lentoja Budapestiin , mutta välillä lennot ovat melko hintavia. Kun etsii halvinta lentoa Budapestiin, niin kannattaa tarkistaa hinnat usean päivän ajalta, jos omissa matkasuunnitelmissa on hieman joustoa lähtöpäivämäärässä. Jonain päivinä aamu tai iltalennonkin välillä saattaa olla kymmenien eurojen ero.

Budapestin lentokenttä BUD on eräs Euroopan suurimpia lentokenttiä. Siellä on välillä paljon ruuhkaa, kun ihmiset vaihtavat lentoansa siellä ja odottavat jatkoyhteyttään. Budapestistä lähtee päivittäin useita mannerten välisiä lentoja merten taakse. Budapestin lentokenttä on myös Unkarin kansallisen lentoyhtiön Malevin kotikenttä. Budapestin lentokenttä sijaitsee hyvin lähellä Budapestin keskustaa, vain noin 15 minuutin matkan päässä.

Categories: halvat lennot.

Tags: , , , ,

Comment Feed

No Responses (yet)Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.