Skip to content

Halvat lennot Barcelona

Barcelona on huippusuosittu lomakohde, jossa voi yhdistää kaupunkilomailun rantalomaan. Barcelona on upea ja kaunis kaupunki, jonka tunnelma on vertaansa vailla. Kun kerran käy Barcelonassa, niin on hyvin mahdollista, että haluaa aina palata sinne takaisin yhä uudelleen ja uudelleen. Barcelonassa on paljon nähtävää, siellä on monia maailmankuuluja nähtävyyksiä, kuten kirkko La Sagrada Familia, jota ei koskaan ole saatu valmiiksi. Las Ramblasin kävelykadulla on viehättävä tunnelma katusoittajineen ja taiteilijoineen. Siellä on mukava vain kuljeksia ja viettää aikaa. Välillä maistuvat ehkä tapakset ja tilkka viiniä tai sitten tötterö hyvää jäätelöä.

Barcelonan lentokenttä BCN on hyvin suosittu lentokenttä. Aika ajoin sinne on tarjolla halpoja lentoja Helsingistä. Barcelonaan pääsee suoralla lennolla suoraan Suomesta, mutta joskus saattaa halvin lento Barcelonaan olla vaihdollinen lento. Suomesta Barcelonaan operoivat Blue1 ja Finnair suorilla lennoillaan. Lisäksi myös muilla lentoyhtiöillä, joita ovat muun muassa Lufthansa, Air Baltic ja Malev, pääsee Barcelonaan jonkin toisen kaupungin kautta. Kannattaa vertailla hintoja eri palveluissa, sillä vertailu todella kannattaa. Hinnoissa saattaa olla suuriakin vaihteluja.

Barcelonan lentokenttä sijaitsee hyvällä paikalla ja siitä pääsee nopeasti Barcelonan keskustaan junalla noin vartissa. Suosituimmat hotellit sijaitsevat aivan keskustassa Las Ramblasin välittömässä läheisyydessä.

Categories: halvat lennot.

Tags: , , , ,

Comment Feed

No Responses (yet)Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.