Skip to content

Halvat lennot Ateena

Ateena on suosittu kesälomakohde, sillä siitä pääsee lomalle niin moneen muuhunkin Kreikan kauniiseen paikkaan. Ateena itsessään on myös suosittu lomakohde ja sinne halutaan usein varata halpoja lentoja. Ateenassa on vaikka mitä nähtävää. Upeita Rooman aikaisia raunioita, kauniita monumentteja ja maailmankuuluja historiallisia nähtävyyksiä. Arkkitehtuuri on myös todella upeaa. Tunnelma on erittäin viehättävä, samalla vilkas, mutta samalla hyvin kreikkalainen. Varsinkin vanhassa kaupunginosassa on mukavaa kuljeskella kujilla ja nauttia vaikkapa hyvästä kreikkalaisesta ruoasta tai jääkylmästä frappesta. Ateenan markkinat ovat myös käymisen arvoiset, voi sitä vilinää mikä siellä vallitsee.

Monet matkailijat suuntaavat Ateenan lentokentältä suoraan Pireuksen satamaan ja ottavat siitä laivakyydin jollekin viehättävälle saarelle: Mykonokselle, Santorinille, Iokselle, Lerokselle, Parokselle, Naxokselle tai vaikka Rodokselle. Suosittua on myös lähteä seikkailemaan joihinkin manner-Kreikan rannikkokaupunkeihin ja pieniin kyliin Ateenasta käsin. Näin pääsee tutustumaan kaikkein parhaiten Kreikan ihanaan kulttuuriin sekä paikalliseen elämänmenoon.

Ateenaan on tarjolla paljon lentoja, varsinkin kesäaikaan. Suomesta Ateenaan pääsee joko suoralla lennolla tai vaihtamalla lentoa jossain Euroopan kaupungissa. Muun muassa Blue 1 tarjoaa Helsingistä Ateenaan kesäkaudella halpoja lentoja päivittäin. Lentojen hintavertailu kannattaa, joinain päivinä saa todella halpoja lentoja Ateenaan ja taas suosituimpina päivinä hinnat ovat korkeammat. Ateenan lentokentän tunnus lentovarausjärjestelmissä on ATH.

Categories: halvat lennot.

Tags: , , ,

Comment Feed

No Responses (yet)Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.