Skip to content

Halvat lennot Amsterdam

Amsterdam on tunnettu tulppaaneistaan ja puukengistään. Asuntoveneet tuovat myös mieleen Amsterdamin, sekä myös Punaisten lyhtyjen katu. Amsterdam on suosittu lomakohde kesälomamatkailussa ja sinne lähtevät usein lomailemat pariskunnat sekä ystäväporukat. Amsterdamissa on paljon nähtävää ja katukuva on todella värikäs. Elämä siellä on hyvin vapaamielistä Suomeen verrattuna. Amsterdamissa on paljon kuuluisia museoita sekä kauniita kanaaleja ja puistoja.

Amsterdamiin löytyy yleensä halpoja lentoja. Varsinkin silloin jos voi varata matkansa jo ajoissa. Usein mitä lähemmäs lähtö tulee, niin hinnat kallistuvat. Toki joskus viimeiset paikat Amsterdamiin myydään myös edullisesti. Lentotarjouksia tulee Amsterdamiin aika ajoin, koska Helsingin ja Amsterdamin välillä on niin paljon lentoliikennettä. Kannattaa vertailla eri lentoreittien hintoja ja varata matka netistä, niin saa varmimmin sen kaikkein halvimman lennon Amsterdamiin. Myös eri lähtöpäivien välillä saattaa olla huomattaviakin hintaeroja.

Amsterdamin lentokenttä on eräs Euroopan vilkkaimpia lentokenttiä, sillä Amsterdamista lähtee paljon mannertenvälisiä lentoja ja ympäri Eurooppaa olevat matkustajat vaihtavat konetta Amsterdamissa. Helsingistä pääsee suoraan Amsterdamiin KLM:n ja Finnairin lennoilla. Blue1 ja SAS lentävät Tukholman tai Kööpenhaminan kautta. Ja Air Baltic lentää Riikan kautta.

Categories: halvat lennot.

Tags: , ,

Comment Feed

No Responses (yet)Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.